Agenda

Wie interesse heeft in de Hollandse herder en deze honden wel eens 'in het echt' wil zien, kan bij diverse activiteiten/evenementen gaan kijken. Op de website van de Raad van Beheer staat een overzicht van tentoonstellingen en wedstrijden .

Hieronder alvast een paar uitgaanstips. (De afkorting NHC staat voor Nederlandse Herdershonden Club, dit is de oudste rasvereniging voor de Hollandse herdershond. VVHH is de Vereniging voor de Hollandse Herder.)
Voor een reisadvies op maat:
gebruik de routeplanner .

Voor alle tentoonstellingen waar bezoekers honden mee mogen nemen, geldt dat deze voorzien moeten zijn van een geldig entbewijs dat op aanvraag getoond moet kunnen worden.

zondag 24 september NHC - Nestendag. Terrein van de URV, Burg. Norbruislaan 680 in Utrecht (sportpark Zuilen, op de grens met Maarssen). Jonge honden van ca. 1 jaar oud worden gekeurd samen met hun ouders. Aanvang keuringen 10 uur en om ca. 15 uur is het afgelopen. Bezoekers welkom, ook met hond. Toegang gratis, programmaboekje € 2, 50. Meer informatie t.z.t. op www.hollandseherder.nl

 

 


Terug naar hoofdpagina     Back to the English section         Tilbake til Den norske siden