Agenda


Activiteiten en evenementen met Hollandse herders, om te gaan kijken en/of aan mee te doen. De afkorting NHC staat voor Nederlandse Herdershonden Club, en VVHH is de Vereniging Voor de Hollandse Herder. WDSF is World Dutch Shepherd Federation.

Organiseer je of weet je nog iets dat hier vermeld kan worden? Laat het me weten via pq@lombok.nl

Voor alle tentoonstellingen waar bezoekers honden mee mogen nemen, geldt dat deze voorzien moeten zijn van een geldig entbewijs dat op aanvraag getoond moet kunnen worden. Van meerdaagse tentoonstellingen wordt hier alleen de dag genoemd waarop de Hollandse herders meedoen.
Voor een reisadvies binnen Nederland: routeplanner OV .
Aanvulling anno 2023: tegenwoordig lopen veel inschrijvingen via de site https://www.onlinedogshows.eu/nl/ Daar komen ook de deelnemende honden te staan. Nu laten sommige organiserende verenigingen helaas geen programmaboekje van de tentoonstelling meer drukken; ze gaan ervan uit dat bezoekers en deelnemers maar met hun eigen smartphone o.i.d. op de website moeten kijken tijdens de tentoonstelling.  Voor diverse shows is het wel mogelijk om van tevoren, dus voordat de inschrijving sluit, een gedrukte catalogus te bestellen. Let hier dus goed op.

Als er achter een evenement FHH vermeld staat, is de planning dat het Fotoarchief Hollandse Herdershonden daar aanwezig is om foto's te maken. Zie www.hollanderhuis.nl/dokaport.htm

 

update 4 oktober: evenementen van september verwijderd, pagina wordt binnenkort weer aangevuld.

 

Terug naar hoofdpagina     Back to the English section         Tilbake til Den norske siden